- شنبه ۲۳ فروردين ۹۹
- ۱۰:۴۶
استانبولی، یکی از آسان ترین و در عین حال محبوب ترین غذاهای سفره های ایرانی است
با اینکه غذای ساده و کم خرجی محسوب می شود، اما طرفداران زیادی دارد،طرز تهیه استانبولی ساده را در ادامه ببینید.
مواد لازم
- ۴ پیمانه برنج
- یک عدد پیاز
- ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط
- ۲عدد سیب زمینی متوسط
- ۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده
- ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- روغن , نمک و فلفل به میزان لازم
- یک قاشق غذاخوری زردچوبه
همچنین بخوانید:
طرز تهیه
یکی از آسان ترین و در عین حال محبوب ترین غذاهای سفره های ایرانی است.
با اینکه غذای ساده و کم خرجی محسوب می شود، اما طرفداران زیادی دارد
ابتدا پیازها را خرد و نگینی کرده و در روغن تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند سپس زردچوبه را اضافه کرده و به هم میزنیم
در ادامه گوشت را با پیاز تفت داده تا بوی گوشت گرفته شود سپس گوجه ها را خرد کرده و به همراه رب , نمک و فلفل به مواد اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه با دمای متوسط درب تابه را گذاشته تا مواد جا بیفتند و سس آماده شود
در ادامه در قابلمهای متناسب برنجها را شسته و ۴ پیمانه آب روی آن میریزیم سیب زمینی ها را پوست گرفته و نگینی یا خرد کرده به برنج اضافه میکنیم
سپس سس آماده شده را به برنج اضافه کرده و شعله را زیاد میکنیم تا آب به جوش آید، شعله را متوسط کرده و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته تا آب آن تبخیر شود ،در ادامه درب قابلمه را گذاشته و ۴۰ دقیقه صبر میکنیم تا استانبولی آماده شود
نوش جان و لذت ببرید.
منبع: matbakhman
- ۱۴۷